Mandag:
Tirsdag:
Ons - Fre:
8:00 – 17:00
8:00 – 16:00
8:00 – 17:00

Invisalign. Tandregulering med et næsten usynligt bøjlesystem.


Invisalign er en moderne måde at rette tænder på. I modsætning til den mere traditionelle form for regulering med metalbøjler, er en Invisalign-bøjle gennemsigtig og næsten usynlig.

Med Invisalign er det muligt at rette flere former for tandstillingsfejl. Hvad end det drejer sig om store mellemrum mellem tænderne, skæve tænder, enkelte tænder der stikker uden for tandbuen, underbid eller for tætsiddende tænder er Invisalign et godt behandlingsvalg.

De gennemsigtige skinner produceres i termoplastisk materiale, dvs. materiale der er formbart, når det varmes op - og det er naturligvis medicinsk godkendt.

Processen foregår sådan, at du får specialdesignet et bestemt antal skinner, som du hver anden uge skal skifte, så tænderne konstant rykker sig. Skinnerne kan på den måde både bestemme hvor meget og hvornår, tænderne skal rykke sig.

Igennem behandlingsprocessen kommer du til kontrolundersøgelser hos os for at sikre, at det hele går, som det skal. Behandlingstiden er forskellig fra person til person og også afhængig af behandlingstypen.

Tandlæge Ole Hulegaard Jensen   |   Søndergade 3   |   7620 Lemvig     |    tdl.soendergade3@tandlaegelemvig.dk  |