Mandag:
Tirsdag:
Ons - Fre:
8:00 – 17:00
8:00 – 16:00
8:00 – 17:00

Priser


Regeringen indførte i 2018 en såkaldt særlov vedrørende tandpleje til voksne i privat praksis. Særloven erstattede Tandlægeoverenskomsten mellem Danske Regioner og Tandlægeforeningen og trådte i kraft den 1. juni 2018. Tandlæger kan enten vælge at praktisere inden eller uden for særloven. Hvis din tandlæge arbejder inden for særloven, er tandlægen godkendt af regionen og har et ydernummer. Tandlægerne hos Ole Hulegaard Jensen ApS praktiserer indenfor særloven. Det betyder, at vi følger de faste priser – de såkaldte honorartabeller – der er aftalt for voksentandplejen med den offentlige sygesikring. Honorartablellen for voksne patienter finder du her: https://www.tandlaegeforeningen.dk/media/14989/honorartabeller-samlet.pdf

Priserne på de frie ydelser fastsætter tandlægerne selv. Priserne for de frie ydelser er angivet med en mindste pris, idet de kan variere afhængig af den aktuelle situation. Den eksakte pris oplyses efter en forundersøgelse.

Medlemsskab af sygeforsikringen "danmark" medfører tilskud til en lang række behandlinger

Nedenstående er priseksempler på ydelser der ikke er prissat af sygesikringen (De nævnte priser er alle inklusiv priser for eventuel teknik, men eksklusiv priser på bedøvelse og/eller røntgenbilleder.)

Vi laver altid prisoverslag ved større behandlinger eller hvis du spørger os om det !

OPDATERES SNAREST.

 
Tandlæge Ole Hulegaard Jensen   |   Søndergade 3   |   7620 Lemvig     |    tdl.soendergade3@tandlaegelemvig.dk  |